Logo Riemersma

Particuliere verzekeringen

Wij regelen de volgende verzekeringen voor u:

Autoverzekering

Voor een goedkope autoverzekering via Klaverblad Verzekeringen kunt u ook bij ons terecht.
Klik hier om een aanvraag te doen

Uitvaart

Wilt u dat er na uw overlijden of dat van uw partner of kinderen goed gezorgd wordt voor uw begrafenis of crematie, dan is een uitvaartverzekering een goede mogelijkheid voor u. Het is mogelijk om een uitvaartverzekering in natura af te sluiten, of juist een verzekering welke een bedrag uitkeert om de uitvaart te bekostigen.
Bij ons kunt u berekenen wat een gemiddelde uitvaart kost of wat een uitvaartverzekering kost.
Voor meer informatie klik op het plaatje:


Woonhuis

Wanneer u een woning bezit, maar ook als u een woning huurt wilt u graag dat de spullen daarin goed verzekerd zijn. Een opstal verzekering voor uw woning, of een huurderbelang voor de verbeteringen die u zelf aan uw huurwoning heeft verricht, zodat er bij schade een vergoeding is.
Daarnaast is het mogelijk om een inboedelverzekering af te sluiten voor uw spullen. De persoonlijke waarde is niet in geld uit te drukken, maar bij verlies van de spullen is er wel een vergoeding mogelijk voor de geleden schade. Door het invullen van een herbouwwaardemeter en inboedelwaardemeter is het mogelijk om garantie tegen onderverzekering te krijgen.
Wij kunnen voor u uit het grote aanbod van verzekeringen de bij u passende verzekering zoeken.

Auto, motor, kampeerauto, bromfiets

Als bezitter van een motorvoertuig bent u volgens de wet verplicht om u te verzekeren voor schade die u aan anderen toebrengt, de WA-verzekering.
Daarnaast is het ook mogelijk om alle schade aan uw eigen auto te verzekeren met de casco verzekering, vooral bij de nieuwere auto`s is dit interessant.
Voor een minder omvangrijke dekking van de auto, voor bijvoorbeeld ruitschade, brand en diefstal schade is het mogelijk om de beperkt casco verzekering af te sluiten.
De premie voor deze verzekeringen is afhankelijk van het soort auto dat gereden wordt en het aantal jaren schadevrij rijden. Voor uzelf en uw passagiers kunt u een inzittenden verzekering afsluiten waardoor persoonlijke schade ook vergoed wordt. Niemand hoopt zo`n verzekering ooit nodig te hebben, maar als er iets gebeurd, is het fijn om een vergoeding te kunnen krijgen.
Ook bezitters van een bromfiets moeten een WA-verzekering afsluiten. Daarnaast is het mogelijk om diefstal te verzekeren of een casco dekking af te sluiten. De premie voor de verzekering is afhankelijk van het soort bromfiets, de regio en de leeftijd van de bestuurder.
Uit het uitgebreide aanbod van verzekeringen voor motorrijtuigen zoeken wij de bestpassende.


Aansprakelijkheid

Wanneer u een schade toebrengt aan een ander, dan kunt u hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren verzekert u zich tegen de gevolgen van eventuele schadeclaims. De verzekering biedt dekking voor u, inwonende gezinsleden, uw meerderjarige studerende kinderen (ook als zij voor studie uitwonend zijn), pleeg-en stiefkinderen en ook uw huisdieren.
Indien u aansprakelijk gesteld wordt, neemt de verzekeraar de claim in behandeling en bekijkt of u daadwerkelijk aansprakelijk bent. Bij dekking wordt vervolgens de schade vergoed aan degene die de schade heeft geleden.

Recreatie

Wilt u niet voor of tijdens de vakantie voor vervelende verrassingen komen te staan, dan is het zinvol om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Wanneer uw vakantie onverwacht niet kan doorgaan door bijvoorbeeld een overlijden van een familielid of ernstige ziekte geeft de annuleringsverzekering dekking voor de niet doorgegane reis. Uw reisverzekering biedt hulp wanneer er op uw bestemming, of onderweg ernaartoe onverwachte gebeurtenissen de reis beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld een ongeval.
Ook voor de verzekering van uw caravan, tent, pleziervaartuig of sportuitrusting kunt u bij ons terecht.

Pensioen

Een goed pensioen bedraagt ongeveer 70% van uw inkomen van voor de pensioendatum. Er zijn momenteel drie manieren om aan uw pensioen te komen. Dit zijn de AOW, het door u opgebouwde pensioen bij een werkgever en de regeling welke u zelf voor uw pensioen heeft getroffen.
Wij kunnen u helpen uit te zoeken of u in de toekomst wel voldoende pensioen heeft om van rond te komen en wat u kunt doen om ook na uw 65e jaar nog een leuk leven kunt hebben.


Het is voor ons onmogelijk om alle soorten verzekeringen te behandelen op deze website, heeft u nog vragen over bovengenoemde, of wilt u iets heel anders weten dan bent u van harte uitgenodigd om persoonlijk contact met ons op te nemen.

Wij zijn aangesloten bij

Verzekerings- en hypotheekkantoor Riemersma | W. Boumastraat 21 | 9076 EM Sint Annaparochie
T 0518-402917 | F 0518-402360 | Email: | Webontwerp: Verbi